maxresdefault-1
5/5

ვინეგრეტი – უკრაინული სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

200 გრ.კარტოფილი

100 გრ.სტაფილო

150 გფ.ჭარხალი

100 გრ.კომბოსტოს მწნილი

100 გრ.კონსერვირებული ბარდა

100 გრ.მჟავე კიტრი

1 თავი ხახვი

2 ს.კოვზი ზეითუნის ზეთი ან მზესუმზირის ზეთი

მარილი და წიწაკა გემოვნებით

მომზადების წესები :

კარტოფილი ,ჭარხალი და  სტაფილო  გავრეცხოთ ,გავთალოთ,ცალობით შევახვიოთ ფოლგაში და ღუმელში შევწვათ  .ყველაზე გვიან ჭარხალი შეიწვება.

ბარდის კონსერვიდან სითხე გადმოვასხათ.

კომბოსტო ხელებით  გავწუროთ.

კარტოფილი,ჭარხალი,სტაფილო,კიტრი,  დავჭრათ.

დაჭრილ ინგრედიენტებს დავუმატოთ ბარდა,მჟავე კიტრი,მოვაყაროთ მარილი,დაფქული წიწაკა,მოვასხათ ზეთი და ამოურიოთ.

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here