ინგრედიენტები :
300 გრ.ნაღების ყველი ან მასკარპონე
100-120 გრ.შაქრის პუდრა
100-150 მლ.33-35%ნაღები
მომზდების წესები :
ძალიან ცივი ნაღების ყველი საშუალო სიჩქარეზე ავთქვიფოთ შაქართან ერთად.
შევათქვიფოთ ძალიან ცივი ნაღები.
თუ ჩვენ კრემს ვამზადებთ მასკარპონეთი,მაშინ ავთქვიფოთ მიქსერით ძალიან დაბალ სიჩქარეზე ცოტა ხნით,რომ მასა არ გათხელდეს.
კრემი ყველი მასკარპონეთი.მე-2 ვერსია.
450 გრ.ყველი მასკარპონე
5 კვერცხი
250 მლ.მაღალპროცენტიანი ნაღები
175 გრ (7 ს.კოვზი ) შაქრის პუდრა
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქრის პუდრასთან ერთად.
გოგლიმოგლი შევურიოთ ცივ მასკარპონეს ისე,რომ მივიღოთ ერთგვაროვანი მასა.
მიქსერით ავთქვიფოთ ნაღები მყარ პიკამდე და ულუფობით შევურიოთ
ყველიან მასას.
თუ კრემი კოვზიდან არ ვარდება,ესე იგი კარგი კონსისტენციისაა.
0