ინგრედიენტები :
ცომი კრაქელინი”craqueline”
80 გრ.კარაქი
100 გრ.შაქარი
100 გრ.ფქვილი
მომზადების წესები :
მოვამზადოთ კრაქელინი:
კარაქი კუბებად დავჭრათ და შევურიოთ ფქვილი,შაქარი,ჩავაწვეტოთ სასურველი ფერის საკონდიტრო საღებავი.მოვზილოთ ცომი.
ცომი გავაბრტყელოთ პერგამენტის ქაღალდზე და შევდოთ საყინულეში.
მოვამზადოთ მოხარშული ცომი და გადავიტანოთ საკონდიტრო ტომარაში.დავსვათ ცომის ბურთები და ზემოდან დავალაგოთ გაყინული კრაქელინის ფირფიტები.
გამოვაცხობთ ჩვეულებრივი წესით. .გავაგრილებთ.შუს თავს მოვაჭრით, შევავასებთ კრემით,დავახურებთ თავსახურს და გავაფორმებთ სურვილისამებრ.
0