e086bb0caa66d050c0c05db0b31b0a4d
5/5

კარტოფილის ჩიფსები

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

300 გრ.კარტოფილი

100 მლ.ზეთი

მწიკვი მარილი

მწიკვი პაპრიკა

მწიკვი შავი დაფქული წიწაკა

მწიკვი ქონდარი

 

მომზადების წესები:

კარტოფილები დავჭრათ ალყა-ალყად 2-3 სმ-ის სისქეზე.ამისათვის გამოვიყენოთ ასეთი ტიპის სახეხი.

დაჭრილი კარტოფილები მოვათავსოთ 10-15 წუთი ცივ წყალში,რომ სახამებელი გამოვიდეს,შევამშრალოთ ხელსახოცით.

თასში ჩავასხათ ზეთი,ჩავყაროთ პაპრიკა,მარილი,წიწაკა,ქონდარი,ჩავყაროთ გამშრალებული კარტოფილის ფირფიტები და თასი შევანჯღრიოთისე,რომ ფირფიტები კარგად ამოისვაროს ზეთში.

თუნუქის ფირფიტაზე დავაფინოთ ქაღალდი,დავალაგოთ სათითაოდ კარტოფილის ფირფიტები,გადავაფაროთ ისევ პერგამენტი,რომ არ დაგვეწვას და ცხელმა ჰაერმა გამოაშროს .

გამოვაშროთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში  180 გრადუსზე 15 წუთი.

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here