-донатсы-в-Праге-1-e1495017209201-890x527
5/5

ღუმელში გამომცხვარი დონატები ბავშვებისათვის

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

3 კვერცხი

120 მლ.ზეთი

85 გრ.შაქარი

1 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი

1 შეკვრა შაქრიანი ვანილი

120 მლ.რძე

250 გრ.ფქვილი

100 გრ.შოკოლადი

 

მომზადების წესები :

მიქსერით ავთქვიფოთ კვერცხი, შევაღქვიფოთ  ჯერ ზეთი,შემდეგ შაქარი.

დავუმატოთ რძე, ფქვილი შერეული ვანილით, გამაფხვიერებელი.მივიღებთ თხელ ცომს.

ცომით  ავავსოთ საკონდიტრო ტომარა და  შევავსოთ ფორმები.

 

ვაცხობთ 40-50 წუთი 180 გრადუსზე.დონატები გავაგრილოთ და მოვრთოთ

შოკოლადის მინანქრით ( ჭიქური).

მე-2 ვერსია:

220 გრ.ფქვილი

150 გრ.შაქარი

2 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი

170 მლ.მაწონი

1 შეკვრა შაქრიანი ვანილი

მწიკვი მარილი

2 კვერცხი

3 ს.კოვზი გამდნარი კარაქი.

მშრალი ინგრედიენტები შევურიოთ ერთმანეთში.

კვერცხი ავთქვიფოთ მიქსერით,შევათქვიფოთ გამდნარი კარაქი,მაწონი და მშრალი ინგრედიენტები.

მეტალის ფორმას წავუსვათ ზეთი და 1/3 ზე შევავსოთ  ცომით. დონატები 220 გრადუსზე გამოვაცხოთ.

მოვრთოთ მინანქრით.

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here