68761422_v1
5/5

ტორტილია – ესპანური სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

400 გრ.კარტოფილი

6 კვერცხი

1 კბილი ნიორი

2 წითელი ბულგარული

60 მლ.ზეთი

10 გრ.კარაქი

4 გრ.მარილი

2 გრ.შავი დაფქული წიწაკა

მწვანილი სურვილისამებრ

მომზადების წესები:

კარტოფილი გავრეცხოთ,გავთალოთ , დავჭრათ ალყა-ალყად და შევწვათ  15 წუთი გახურებულ ზეთში.

200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში შევდოთ 15 წუთი ფოლგაში  შეხვეული ბულგარული წიწაკა.

შემწვარ კარტოფილა მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა.

ბულგარულ წიწაკა  გავაგრილოთ და კანი გავაცალოთ.

კვერცხი ავთქვიფოთ შევურიოთ დაჭრლეტილი ნიორი და ფაფუკი რომ გამოვიდეს 1 ს.კოვზი დარბილებული კარაქი.

ტაფაზე ზეთი მოვასხათ,დავაწყოთ კარტოფილები,მოვაყაროთ ბულგარული წიწაკა,დავასხათ კვერცხი,დავახუროთ თავსახური და შევწვათ ორივე მხრიდან.

უცხოური სამზარეულო

 

 

 

1+

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here