Без названия (29)
5/5

საქონლის ხორცი ჩინურად

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

500 გრ.საქონლის ხორცი(უძვლო)

2 თავი ხახვი

2 სტაფილო

1 ს.კოვზი თაფლი

35 გრ.სახამებელი

1 დიდი წითელი ბულგარული წიწაკა

2-3 კბილი ნიორი

მარილი,წიწაკა გემოვნებით

2 ს.კოვზი სოიოს სოუსი

ზეთი

 

მომზადების წესები :

ხორცი დავჭრათ გრძელ და წვრილ ნაჭრებად.

მარინადისათვის სოიოს სოუსში შევურიოთ თაფლი.

ხორცის ნაჭრები ამოვსვაროთ სახამებელში და დავამარინადოთ.

ხახვი დავჭრათ ნახევარრგოლებად,სტაფილო და ბულგარული კი წვრილად და გრძლად.ნიორი გავხეხოთ.

ვოკში ჩავასხათ ზეთი და გავახუროთ,ჩავაწყოთ ხორცის ნაჭრები,შევწვათ.

შემწვარი ხორცი თეფშზე გადმოვიტანოთ.

იმავე ტაფაში ზეთში მოვშუშოთ ბოსტნეული შემდეგი თანმიმდევრობით: ნიორი,ხახვი,სტაფილო ბულგარული.

შემდეგ მოშუშულ ბოსტნეულს შევურიოთ შემწვარი ხორცი ,მოვაყაროთ სანელებლები და ცეცხლზე გავაჩეროთ 1-2 წუთი.

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here