Без названия (19)
5/5

ხორცის “ჟარკოე” ბოსტნეულით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგედიენტები :

800 გრ.ნებისმიერი ხორცი

1,2 კგ კარტოფილი

400 გრ.პამიდორი

200 გრ.სტაფილო

1 ჩ.კოვზი ყავისფერი შაქარი

150 გრ.წითელი ბულგარული

1 თავი ხახვი

3 ს.კოვზი ზეთი

1,5 ჭიქა წყალი

მარილი,წიწაკა გემოვნებით

მწვანე ხახვი,ოხრახურში,სუნელები გემოვნებით

 

მომზადების წესები :

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და ზეთში შევწვათ  ორივე მხრიდან.

კარტოფილი გავთალოთ,გავჭრათ 4-6 ნაწილად , დავაყაროთ ხორცს და ერთად შევწვათ  მაღალ ცეცხლზე  4-5 წუთი.

შემწვარ ხორცსა და კარტოფილს  მოვაყაროთ მარილი,წიწაკა და დავაყროთ მსხვილად დაჭრილი  ბულგარული,ხახვი,სტაფილი,ნიახურის ძირები,მოვაყაროთ ხმელი ქინძი  ან ჩვენთვის სასურველი სუნელები.ხორცი  და ბოსტნეული  მაღალ ცეცხლზე კიდევ შევწვათ 4-5 წუთის განმავლობაში,თან ხშირად ვურიოთ,რომ არ დაგვეწვას.

კერძს დავასხათ წყალი,დავამატოთ დაჭრილი პამიდორი,ყავისფერი შაქარი,დავახუროთ თავსახური,დავუწიოთ ცეცხლს და კიდევ  ვშუშოთ  1სთ 20 წუთი .

 

მზა კერძს მოვაყაროთ  დაჭრილი მწვანე ხახვი და ოხრახურში.

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here