62a967c6ee7db4f04026f02bfaa9c2b4
5/5

ხორცი ფრანგულად

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

1 კგ.ღორის ხორცი

3 პამიდორი

3 ხახვი

მაიონეზი

მარილი,წიწაკა გემოვნებით

მწვანილი

მომზადების წესები :

ღორის ხორცი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და დავბეგვოთ.

ხორცის ნაჭრებს ორივე მხრიდან მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა.

ღუმელის ტაფაზე დავალაგოთ ხორცის ნაჭრები,მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, დავალაგოთ პამიდვრის ნაჭრები, მოვასხათ მაიონეზი,მოვაყაროთ გახეხილი ყველი  სურვილისამებრ  დაჭრილი მწვანილი და შევწვათ ღუმელში 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში  45 წუთი.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here