ინგრედიენტები :
500 გრ. საქონლის ხორცის რბილობი
2 თავი ხახვი
3 მჟავე კიტრი
1 კბილი ნიორი
1 ჭიქა წყალი
1 ს.კოვზი ტომატ-პასტა
3 პამიდორი
მარილი და წიწაკა გემოვნებით
ოხრახურში
მომზადების წესები ;
ხორცის თხელი ფირფიტები მსუბუქად დავბეგვოთ და დავჭრათ 3-4 სმ-ის წვრილ ზოლებად.
ზეთიან ღრმა ტაფა-ქვაბში მოვბრაწოთ ხორცი,შემდეგ დავაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი , ნიორი, ცეცხლს დავუწიოთ და ერთად მოვშუშოთ.
ხორცს დავასხათ წყალში გახსნილი ტომატ-პასტა, დავაყაროთ კუბებად დაჭრილი პამიდორი, მჟავე კიტრი.
ქვაბს თავზე დავაფაროთ და ვშუშოთ ხორცის მომზადებამდე.
ცალკე ტაფაზე შევწვათ მსხვილ ზოლებად დაჭრილი კარტოფილი.
შემწვარი კარტოფილი გადავიტანოთ კერძში, წამოვადუღოთ,მოვაყაროთ მარილი,წიწაკა და ოხრახურში.
0