images (4)
5/5

გულიაში – უნგრული სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

600 გრ.ძროხის  რბილი ხორცი

1 ხახვი

1 სტაფილო

2 ს. კოვზი ფქვილი

1 დაფნის ფოთოლი

1 ს.კოვზი ტომატ-პასტა

2 კბილი ნიორი

400 მლ.წყალი ან ბულიონი

ზეთი

მარილი და პილპილი გემოვნებით

1 პატარა კონა კამა და ოხრახურში სურვილისამებრ

 

მომზადების წესები :

ძროხის ხორცის რბილობი დავჭრათ პატარა კუბებად და   ზეთიან ღრმა ტაფა-ქვაბში შევწვათ .

როდესაც ხორცი შეიწვება,დავაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი , გახეხილი სტაფილო და 10-15  წუთი ვშუშოთ.

ცალკე ტაფაზე მოვხალოთ ფქვილი.

ხორცს დავუმატოთ ფქვილი, ტომატ-პასტა ,ნიორი,დაფნის ფოთოლი , შემდეგ დავასხათ ბულიონი ან წყალი და ვადუღოთ ცოტა ხანი. მზა კერძს, სუფრაზე მიტანის წინ, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები.

მივირთვად კარტოფილის პიურესთან ერთად.

რჩევა;გულიაში ბავშვებისათვის მოვამზადოთ ხბოს ხორცით და არ შევაზავოთ წიწაკით.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here