1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111-o8le798wbrct62r75q6wb30o1sbgscjpjkg55weop4
5/5

ბადრიჯნის კატლეტები

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

500 გრ.ბადრიჯანი

2 პამიდორი

3 კბილი ნიორი

1 ხახვი

3 ტოტი  კამა

3 ტოტი ქინძი

2 კვერცხი

100 გრ.თეთრი პური

50 გრ.მანანის ბურღული ( 2 ს.კოვზი)

40 გრ.ზეთი

150 გრ.საფანელი

3 გრ.ორეგანო

მარილი,შავი დაფქული წიწაკა გემოვნებით

100 გრ.გახეხილი ყველი პარმეზანი სურვილისამებრ

 

მომზადების წესები :

ღუმელის ტაფაზე დავაფინოთ ფოლგა,დავდოთ გარეცხილი,რამიდენიმე ადგილას ჩასერილი ბადრიჯანი და 200 – 220 გრადუსზე შევწვათ 20-25 წუთი.

ბადრიჯანი გავაგრილთ,კანი გავაცალოთ და დავჭრათ წვრილად .

თეთრ პურს კანი მოვაცილოთ და დავფშვნათ.

კანგავლილი პამიდორი,ხახვი,ნიორი დავაბლენდეროთ და საწურზე გავწუროთ.

წვრილად დავჭრათ მწვანილები.დაბლენდერებული პამიდორი,ბადრიჯანი,პური,მწვანილები,ორეგანო,მარილი,წიწაკა,2 კვერცხის გული,მანანის ბურღული შევურიოთ და მოვამზადოთ კოტლეტები.

კატლეტები ამოვსვაროთ საფანელში და შევწვათ ტაფაზე ზეთში ორივე მხრიდან.

 

სამარხვო კატლეტები

500 გრ.ბადრიჯანი

2 პამიდორი

3 კბილი ნიორი

1 ხახვი

3 ტოტი  კამა

3 ტოტი ქინძი

2-3 ს.კოვზი ფქვილი

40 გრ.ზეთი

150 გრ.საფანელი

3 გრ.ორეგანო

მარილი,შავი დაფქული წიწაკა გემოვნებით

მომზადების წესები :

ღუმელის ტაფაზე დავაფინოთ ფოლგა,დავდოთ გარეცხილი,რამიდენიმე ადგილას ჩასერილი ბადრიჯანი და  200 – 220  გრადუსზე შევწვათ 20-25 წუთი.

ბადრიჯანი გავაგრილთ,კანი გავაცალოთ და დავჭრათ წვრილად .

კანგავლილი პამიდორი,ხახვი,ნიორი დავაბლენდეროთ და საწურზე გავწუროთ.

წვრილად დავჭრათ მწვანილები.

დაბლენდერებული პამიდორი,ბადრიჯანი,მწვანილები,ორეგანო,მარილი,წიწაკა,პურის ფქვილი  შევურიოთ ერთმანეთში .

კატლეტები ამოვსვაროთ საფანელში და შევწვათ ტაფაზე ზეთში ორივე მხრიდან.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here