Без названия (46)
5/5

საწებელი ქაბაბისა და მწვადისათვის

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

200 გრ ტომატის პასტა

გადადუღებული წყალი

ცოცხალი ქინძი და ნახ.თავი ხახვი

3 კბილი ნიორი

მარილი,წიწაკა გემოვნებით

ნახ. ჩ.კოვზი უცხო სუნელი

ნახ. ჩ.კოვზი ხმელი ქინძი

მჟავე წითელი ტყემალი გემოვნებით

ძმარი გემოვნებით

 

მომზადების წესები :

ტომატ პასტას შევურიოთ გადადუღებული წყალი იმდენი,რომ მივიღოთ სასურველი  კონსისტენციის სითხე, შევურიოთ  დაწყლეტილი ნიორი,მსხვილად დაჭრილი ხახვი და  ცოცხალი ქინძი,საკმაზი.

გადავიტანოთ ქილაში და შევინახოთ 3-4 დღე მაცივარში.

რჩევა : ზოგიერთი გამოცდილი დიასახლისი კლასიკურ რეცეპტს უმატებს მჟავე წითელ ტყემალს და ცოტაოდენ ძმარს ,რომელიც საწებელს განსაკუთრებულ  გემრიელ  გემოს აძლევს.

 

1+

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here