92a6eff10792a3ac31e87218bde44763
5/5

ბარკლები ფენოვანი ცომის ქისაში

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინრედიენტები :

1 კგ მზა ფენოვანი ცომი

1 კგ.ქათმის ბარკალი

4 კბილი ნიორი

1 ს.კოვზი სოიოს სოუსი

1 ს.კოვზი ზეთი

ზეთი შესაწვავად

მარილი,პილპილი გემოვნებით

1 კვერცხი ზემოდან გადასასმელად

 

მომზადების წესები :

ზეთი,სოიოს სოუსი,მარილი,წიწაკა,დაჭყლეტილი ნიორი შევურიოთ და ჩავაწყოთ გარეცხილი ქათმის ბარკლები ნახევარი საათი.

ბარკლები შევწვათ ზეთში ტაფაზე.შემწვარი კერძი გავაციოთ.

ფენოვანი ცომი დავჭრათ ბაფთებად და შევახვიოთ ბარკლები ისე,როგორც ეს სურათზეა ნაჩვენები.

ზემოდან წავუსვათ გათქვეფილი კვერცხი.ძვალზე შემოვახვიოთ ფოლგა,რომ არ დაგვეწვას.

ზოგიერთი დიასახლისი ქათმის ბარკლებს  წინასწარ არ წვავს,ჩვენი გემოვნებით,სასურველია ,ბარკლები ტაფაზე შეიწვას.

შეგვიძლია ქათმის ბარკლები  შევახვიოთ ყველის ნაჭრებთან ერთად.

გამოვაცხოთ წინასწარ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20-25 წუთი.

ბარკლებთან ერთად ფენოვანი ცომის  ქისაში მოათავსეთ  თქვენთვის სასურველი გულსართი .

გულსართი :

1 დიდი ქილა  დაჭრილი სოკოს კონსერვი

1 საშუალო ზომის ხახვი

მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავას

 

 მომზადების წესები :

სოკო დავყაროთ ტაფაზე,დავახუროთ თავსახური,როცა წყალს შეიშრობს,დავუმატოთ ზეთი,წვრილდ დაჭრილი ხახვი და მოვშუშოთ.ბოლოს მოვაყაროთ მარილი.

Голени в слоеном тесте с грибами

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here