hqdefault (1)
5/5

ფრიკადელკები – ხორცის ბრაწულები

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

500 გრ.მზა ფენოვანი ცომი

50 გრ.მაგარი ყველი

800 გრ.ფარში

1 ნაჭერი თეთრი პური ან 3-4 ს.კოვზი საფანელი

10 გრ.კამა

10 გრ.ოხრახურში

მარილი,წიწაკა გემოვნებით

 

მომზადების წესები :

ფენოვანი ცომი 0,5 სმ-ის სისქეზე  დავაბრტყელოთ  და დავჭრათ ზონრებად.

ფარშს დავუმატოთ კვერცხი,გახეხილი ყველი ,წვრილად დაჭრილი მწვანილი,მარილი,წიწაკა,საფანელი.

მოვამზადოთ ბურთები და ხის ჯოხზე სპირალისებურად წამოვაცვათ ფენოვანი ცომის ბაფთები და ფარშის ბურთები.

გადავუსვათ გათქვეფილი კვერცხი და გამოვაცხოთ 180-200 გრადუსზე წინასწარ გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 20 წუთი.

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here