ინგრედიენტები:
200 გრ.მოხარშული წითელი ლობიო
200-300 გრ.ღორის ხორცი
1 წითელი ხახვი
1 წითელი ბულგარული წიწაკა
2-3 კბილი ნიორი
1 კონა ქინძი
1 ს.კოვზი ძმარი
4-5 ს.კოვზი ზეითუნის ხეთი
ნახ.ჩ კოვზი უცხო სუნელი
მარილი, პილპილი გემოვნებით
მომზადების წესები:
ღორის ხორცი მოვხარშოთ და დავჭრათ კუბებად.
ხახვი ნახევარრგოლებად,ბულგარული კუბებად,ქინძი კი წვრილად დავჭრათ,ნიორი დავნაყოთ.
ლობიო მოვხარშოთ.
ინგრედიენტები ერთმანეთში შევურიოთ,მოვაყაროთ გემოვნებით მარილი,პილპილი და მოვასხათ ზეითუნის ზეთი და ძმარი.
თუ ხახვს მძაფრი გემო აქვს ,მაშინ ნახევარი საათი მოვათავსოთ ცხელ წყალში და შემდგომ გავწუროთ.
წყარო : http://recepti.kz/
0