ინგრედიენტები:
1 კგ.ქათმის ხორცი ან ფილე
50 გრ.წითელი ბულგარული
50 გრ.მწვანე ბულგარული
300 გრ.მაიონეზი
10 გრ.კამა
პილპილი და მარილი გემოვნებით
მომზადების წესები:
ქათმის ფილე კარგად მოვხარშოთ,გადავავლოთ ცივი წყალი, რომ ხელით დაჩეჩვა გაგვიადვილდეს.
გარეცხილ ბულგარულ წიწაკას გამოვაცალოთ თესლი და ძალიან წვრილად დავჭრათ.
დაჩეჩილ ქათმის ფილეს შევურიოთ მაიონეზი,ბულგარული წიწაკა, წვრილად დაჭილი კამა და მოვაყაროთ პილპილი,მარილი გემოვნებით.ზემოდან გავაფორმოთ დაჭრილი ნიგოზით.
რჩევა : სალათს შეგიძლიათ შეურიოთ მოხარშული ბრინჯი.
0