ინგრედიენტები :
1 კგ.პარკი ლობიო
2 თავი თეთრი ხახვი
2 ს.კოვზი ერბო
2 კვერცხი
2 კბილი ნიორი
1 პატარა კონა შაშკვლავი
1 პატარა კონა რეჰანი
1 კონა ქინძი
1 კონა ოხრახურში
მარილი,წიწაკა გემოვნებით
მომზადების წესები :
მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავტეხოთ 4 ნაწილად და მოვხარშოთ.
წყალი გადავწუროთ.ლობიო ხელით.გავწუროთ.
ქვაბში ხახვი მოვთუშოთ ერბოში,დავამატოთ ლობიო,ცეცხლს დავუწიოთ და თავდახურულ ჭურჭელში ვშუშოთ 5 წუთი.
დავამატოთ დაჭყლეტილი ნიორი,წვრილად დაჭრილი მწვანილი,წიწაკა , მარილი და კარგად ამოურიოთ.მოვასხათ გათქვეფილი კვერცხი .კერძი ცეცხლზე გავაჩეროთ 3-5 წუთი და გადმოვდგათ.
0