images (14)
5/5

ბადრიჯნის ხიზილალა ქართულად

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 კგ ბადრიჯანი

2 ცალი სტაფილო

4 -5 კბილი ნიორი

1 მწარე წიწაკა

2 პამიდორი

30 გრ.ოხრახურში

1 დიდი ზომის წითელი ბულგარული

3 – 4  თავი ხახვი

1,5 ჩ.კოვზი ხმელი სუნელი

1,5 შ.კოვზი ხმელი ქინძი

დაფქული წითელი წიწაკა გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად

მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესები:

ბადრიჯანი გავთალოთ,დავჭრათ თხლად და ზეთში შევწვათ ორივე მხრიდან.

სხვა ტაფაში გახეხილი სტაფილო და წვრილად დაჭრილი ხახვი ზეთში ერთად მოვთუშოთ ,დავაყაროთ წვრილად დაჭრილი პამიდორი,ცეცხლს დავუწიოთ და გავაგრძელოთ კერძის მომზადება თავდახურულ ჭურჭელში.

მოვაყაროთ მარილი,წითელი დაფქული წიწაკა.

ნიორი,ბადრიჯანი,ბულგარული გავატაროთ ხორცსაკეპში.

ინგრედიენტები ერთმანეთში შევურიოთ და დაბალ ცეცხლზე ვშუშოთ 5-10  წუთი.

შევკაზმოთ და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახურში.

მოგეწონათ რეცეპტი?გთხოვეთ, გაუზიარეთ მეგობრებს.

 

 

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here