ინგრედიენტები:
1 კგ. ღორის ხორცი
50 გრ.ხახვი
2 ც. დაფნის ფოთოლი
რამოდენიმე მარცვალი ბაჰარი
მარილი,პილპილი გემოვნებით
წითელი მშრალი ღვინო ან ძმარი გემოვნებით
ინგრედიენტები ბაჟესათვის :
400 გრ.ნიგოზი
1ჩ.კოვზი უცხო სუნელი
1/4 ჩ.კოვზი ყვითელი ყვავილი
2-3 კბილი ნიორი
მარილი,დაფქული წითელი წიწაკა გემოვნებით
1 ს.კოვზი ბროწეულის წვენი ან ლიმონის წვენი
წყალი ან ბულიონი – იმის მიხედვით რა სისქის სოუსი გვინდა
მომზადების წესები :
მწვადის მომზდების წესი იხ . აქ http://livemaster.ge/429/
ბაჟეს მომზადების წესი იხ. აქ http://livemaster.ge/326/
ცხელი მწვადი ჩავალაგოთ ბაჟეში და გავაჩეროთ ცოტა ხნით,რომ სოუსის არომატი გაუჯდეს.
0