Без названия (6)
5/5

ბადრიჯანი ნიგვზითა და აჯიკით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 კგ ბადრიჯანი

300-400 გრ.ნიგოზი

1/2 ჩ.კოვზი უცხო სუნელი

1/2 ჩ.კოვზი ხმელი ქინძი

1 ჩ.კოვზი ხმელი ქონდარი

1 ჩ.კოვზი აჯიკა

მარილი,დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად

1  წითელი ხახვი

 

მომზადების წესები:

ბადრიჯანი დავჭრათ რგოლებად ,მოვაყაროთ მარილი,

გავაჩეროთ 15 წუთი ,რომ ბადრიჯანს სიმწარე გამოუვიდეს.

დამარილებულ ბადრიჯანს გადავავლოთ წყალი და დავწრიტოთ საწურზე.

ბადრიჯანი  შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან გახურებულ ტაფაზე.

ნიგოზი გავატაროთ და შევკაზმოთ.

ბადრიჯნის ნაჭრებს წავუსვათ შიგთავსი და გავაფორმოთ დაჭრილი წითელი ხახვითა და ქინძით.

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here