22222222222222222222222222222222222222222222222
5/5

ხაში

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1,5 კგ.ძროხის ჩლიქები,ფაშვი,ნაწლავი

15-20 კბილი ნიორი

რძე

მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესები:

ჩლიქები,ფაშვი, ნაწლავი კარგად გავრეცხოთ ცივ წყალში , გამდინარე წყლის ქვეშ გავაჩეროთ ნახევარი საათი თავისებური სუნის გაქრობამდე და დავჭრათ მოგრძო ნაჭრებად.

ხორცის ნაჭრები ჩავყაროთ მდუღარე წყლით სავსე ქვაბში,ავადუღოთ და წყალი გადავღვაროთ.

კვლავ დავასხათ ადუღებუყლი წყალი და ვხარშოთ 6 საათი.

მიღებული წვენიდან ამოვიღოთ ჩლიქები,ძვლები,ნაწლავისა და ფაშვის ნაწილები .

სითხე   გავატაროთ საცერში ან დოლბანდში.ჩლიქებს ძვალი მოვაშოროთ და დავჭრათ .

ხაში შევაზავოთ მარილითა და დანაყილი ნივრით.

სუფრაზე ცალკე მივიტანოთ დანაყილი ნიორი და რძე.

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here