ინგრედიენტები:
1 კგ ზუთხი
200 გრ.მაიონეზი
100 გრ.არაჟანი
50 გრ.ტომატი
20 მლ ზეთი
მარილი და პილპილი გემოვნებით.
მომზადების წესები :
თევზი გავასუფთაოდ,მოვაშოროთ კანი და ფხები,გავრეცხოთ,დავჭრათ ნაჭრებად.
მაიონეზი,ტომატი,ზეთი,არაჟანი,მარილი,პილპილი შეურიოთ ერთმანეთს და მიღებულ მასაში ამოვსვაროთ ზუთხის ნაჭრები.
შეზავებული ზუთხი წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ მაყალზე.
შეგვიძლია ზუთხის ნაჭრები დავაწყოთ ტაფაზე ან წამოვაგოთ ხის ჩხირზე და შევწვათ დაბალ ცეცხლზე.
0