22222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222
5/5

ჩირბული – აჭარული სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრდიენტები:

3 კვერცხი

3 პამიდორი

1 თავი ხახვი

30 გრ ნიგოზი

1 ს.კოვზი ერბო ან კარაქი

მარილი,წიწაკა გემოვნებით

რეჰანი და ოხრახურში

 

მომზადების წესები:

გახურებულ ტაფაზე გავადნოთ კარაქი და მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი.

პომიდორს კანი გავაცალოთ,წვრილად დავჭრათ და მოვშუშოთ ხახვთან ერთად საშუალო ცეცხლზე.

როცა პამიდორი შესქელდება,მოვაყაროთ,ნიორი,მარილი,წიწაკა,გატარებული ნიგოზი,ჩავახალოთ კვერცხები.

ტაფას თავზე დავახუროთ  და დავტოვოთ დაბალ ცეცხლზე ცილის მომზადებამდე.

ბოლოს მოვაყაროთ რეჰანი და ოხრახურში.

 

ჩირბურის მე-2 ვერსია:

3 კვერცხი

1 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა

1 თავი ხახვი

30 გრ ნიგოზი

მწიკვი უცხო სუნელი

მწიკვი ყვითელი ყვავაილი

ადუღებული წყალი

1 ს.კოვზი ერბო ან კარაქი

მარილი,წიწაკა გემოვნებით

რეჰანი და ოხრახურში

 

გახურებულ ტაფაზე გავადნოთ კარაქი და მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი.

ტომატ -პასტა გავხსნათ ცხელ წყალში და დავასხათ ხახვიან ტაფაზე.

სითხე წამოვადუღოთ,მოვაყაროთ,ნიორი,მარილი,წიწაკა,გატარებული ნიგოზი,სუნელები  და ჩავახალოთ კვერცხები.

ტაფას თავზე დავახუროთ  და დავტოვოთ დაბალ ცეცხლზე ცილის მომზადებამდე.

მომზადებული კვერცხები გადმოვიღოთ თეფშზე წვენთან ერთად  და მოვაყაროთ რეჰანი და ოხრახურში.

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here