4ef9256f8de834e63029a01ea000211f
5/5

ინდაურის კატლეტები შავი ქლიავით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

500 გრ.ინდაურის ფილე

1 ჭიქა შავი ქლიავის ჩირი

1 ჭიქა საფანელი

1 კვერცხი

1 ჭიქა ფქვილი

4-5 ცალი მწვანე ხახვი

მარილი,წიწაკა გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად

 

მომზადების წესები :

შავი ქლიავის ჩირი გავრეცხოთ,დავასხათ მდუღარე წყალი,გავაჩეროთ 5 წუთი და დავჭრათ.

მწვანე ხახვი დავჭრათ წვრილად.

ინდაურის ფილეს ორივე მხრიდან მოვაყაროთ მარილი,წიწაკა და  დავბეგვოთ.

ფილეს შუაში  შავი ქლიავი,ზემოდან კი მწვანე ხახვი დავაწყოთ ,მოვაყროთ მარილი და რულეტივით გადავახიოთ.

ინდაურის  კატლეტები ამოვსვაროთ ჯერ ფქვილში, შემდეგ გათქვეფილ კვერცხში და ბოლოს საფანელში.კოტლეტები შემდეგ ისევ კვერცხში ,ბოლოს საფანელში ამოვსვაროთ.

ინდაურის კატლეტები შევწვათ ზეთში ყველა მხრიდან.

კოტლეტები გადავიტანოთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელში და შევწვათ 200 გრადუსზე 20 წუთი ღუმელში.

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here