Без названия (60)
5/5

იტალიური ნაყინი – ”ჯელატო”

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

250 მლ.ნატურალური რძე

250 მლ.მაღალპროცენტიანი ნაღები

4 კვერცხის გული

150 გრ.შაქარი

ვანილი

მომზადების წესები :

რძე და ნაღები ერთმანეთში  შევურიოთ,დავუმატოთ 75 გრ. შაქარი და მივიყვანოთ ადუღებამდე.სითხე ოდნავ გავაგრილოთ.

კვერცხის გულები ავთქვიფოთ დანარჩენ შაქართან ერთად,დავუმატოთ ვანილი,დავასხათ სითხე, ვთქვიფოთ მიქსერით, შემოვდგათ ორთქლის აბაზანაზე,განუწყვეტლივ ვურიოთ შესქელებამდე,არ უნდა ავადუღოთ.შესქელებული მასა გავატაროთ საცერში.

ქვაბი წყლიან ჭურჭელში მოვათავსოთ და ისე გავაგრილოთ,შემდეგ გასაყინ ფორმაში გადავიტანოთ და შევდოთ საყინულეში.ყოველ ერთ საათში ერთხელ გამოვიღოთ მაცივრიდან,ავურიოთ და 6 საათში ნაყინი მზად არის.

1+

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here