-
- ინგრედიენტები:
-
- 2 კგ.მარწყვი
-
- 900 გრ.შაქარი
-
- 2 შეკვრა შაქრიანი ვანილი
-
- 2 ს.კოვზი ლიმონის წვენი
-
- ლიმონის ცედრა
-
- მომზადების წესები:
-
- მარწყვი გავრეცხოთ, ყუნწები მოვაშოროთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავაყაროთ შაქარი, ლიმონის ცედრა, მოვასხათ ლიმონის წვენი.
-
- ჭურჭელი შემოდგომა დაბალ ცეცხლზე, ვადუღოთ 5 წუთი, დავუმატოთ ვანილი და გავაგრძელოთ დუღილი, მანამ სანამ წყვილი არ გახდება რბილი.
-
- ჯემი გავაცივოთ, გადავიტანოთ სტერილურ ბანკებში და მოვხუფოთ.
0