ინგრედიენტები:
3 კგ ატამი
3 კგ.შაქარი
1 ლიმონი
8 შეკვრა კვიტინი
მომზადების წესები :
ატამი გავრეცხოთ,გამოვაცალოთ კურკა და რბილობი კანიანად დაგატაროთ ხორცსაკეპში.
მინანქრის ქვაბში მოვათავსოთ,დავაყაროთ კვიტინი და წამოვადუღოთ.განუწყვეტლივ ვურიოთ ხის კოვზით.
წამოდუღებულს დავაყაროთ შაქარი,ვადუღოთ,წარმოქმნილი ქაფი მოვხადოთ და განუწყვეტლივ ვურიოთ ხის კოვზით.
ატამი ვადუღოთ მანამდე,სანამ არ გახდება წითელი ხიზილალას ფერი.
ბოლოს ჩავუმატოთ ლიმონის წვენი .
ჯემი გადავიტანოთ ქილებში და მოვხუფოთ.სტერილიზაცია არ უნდა.
1+