Без названия (48)
5/5

ჯიგრის მწვადი ბეკონში და კახური შოთი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

200 გრ ღორის გულ-ღვიძლი

50 გრ.კალმახი სოკო

150 გრ.ბეკონი

1 ხახვი

მარილი,პილპილი გემოვნებით

ბადექონი

სერვირება :

კახური შოთი

ხახვი

 

მომზადების წესები :  

გულ-ღვიძლი დავჭრათ სქელ ნაჭრებად შამფურზე ასაგებად.

2 . მსხვილ ნაჭრებად დავჭრათ ხახვი,კალმახა სოკო.

3.  შამფურის მთელ სიგრძეზე თანმიმდევრობით წამოვაგოთ ღვიძლი ,ხახვი,გული,სოკო და ა,შ.მოვაყაროთ მარილი.

4. ბეკონის ნაჭრები ერთმანეთზე დავალაგოთ,მოვათავსოთ კიდეზე შამფური და ბოლოდან დავიწყოთ გადახვევა.შამფური მთელ სიგრძეზე ბეკონში  შევახვიოთ.

5. ბეკონში შეხვეული მწვადი გადავახვიოთ ბადექონში.

6. ჯიგრის(ღორის გულ-ღვიძლის) მწვადი შევწვათ მაყალზე, ხშირად ვატრიალოთ,რომ ბადექონი არ დაიწვას.

7.  ბეკონი და ბადექონი გამოუშვებს ცხიმს,რომელიც მთლიანად ჩავა მწვადში.

8 . კახური ლავაში ჩავჭრათ,მოვათავსოთ შიგნით მწვადი,მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი.

 

წყარო:იუთუბი,გადაცემა გურმანია 2015 წ.

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here