ინგრედიენტები :
600 გრ.ხბოს გულ -ღვიძლი
5-5 გრ ქონდარი,პილპილი,მარილი
100 გრ.კარაქი
1/2 კონა ხახვი
1 კბილი ნიორი
1 დაფნის ფოთოლი
1/2 კონა ქინძი
მომზადების წესები :
გახურებულ ტაფაზე გავადნოთ კარაქი და მასში წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი მოვშუშოთ .
ტაფაში ჩავყაროთ დაჭრილი გულ-ღვიძლი,სუნელები,დაფნის ფოთოლი,წვრილად დაჭრილი ქინძი,მარილი,წიწაკა.კერძი ვშუშოთ მომზადებამდე.
ბლენდერში ჩავასხათ 80 მლ ღვინო.მასში გადავიტანოთ გულ-ღვიძლი და დავაბლენდეროთ.
ფორმაში გადავიტანოთ პატე,ჩავტკეპნოთ და შევდოთ მავივარში რამდენიმე საათით.
0