ინგრედიენტები:
ისპანახი 1/3 კ
ზეითუნის ზეთი 30 მლ
1 კბილი ნიორი
მარილი,პილპილი 2-2 გრ
150 გრ.მოხარშული სპაგეტი
ისპახანის სოუსის მომზადება:
ისპანახი დავჭრათ უხეშად და ტაფაზე გამდნარ კარაქში მოვწალოთ.მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი.ისპახანი დაახლოებით 2 წუთში მოიწალება ,ფერს შეიცვლის.
ბლენდერში გადავიტანოთ ისპახანი,ნიორის 1 კბილი,ჩავასხათ ზეითუნის ზეთი(მასის ერთგვაროვნობისათვის ).
მოხარშულ სპაგეტს მოვასხათ ისპახანის სოუსი და კარგად ამოვურიოთ.მივირთვათ გემრიელად
2+