images (27)
5/5

ბოზბაში – გუფთა კახურად

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

1 კგ ცხვრის და საქონლის დაკეპილი ხორცი

50 გრ.ბრინჯი

1 კონა ქინძი

2-3 თავი ხახვი

1 ღერი მწვანე ნიორი

100 გრ.ფქვილი

2 კვერცხი

ხაშლამის ნახარში

100 გრ.ცხვრის დუმა

100 გრ.ხახვი

50 გრ.ტომატი

2 მწვანე წიწაკა

ბაჰარი,ძირა ,პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადების წესები :

ხორცი დავკეპოთ და ფარში შევაზავოთ სუნელებით, ნიორით,მწვანილითა და მარილით.დავუმატოთ  კვერცხი და ნახევრად მოხარშული ბრინჯი.

ხაშლამის ნახარშს მოვხადოთ ცხიმი და მასში მოვთუშოთ ხახვი,შემდეგ ჩავამატოთ ტომატ -პასტა.

ფარშისაგან დავამზადოთ ბურთები.შემდეგ ისინი ამოვსვაროთ ფქვილში და მოვხარშოთ ბულიონში.

ცხელ ბულიონში  ჩავამატოთ ტომატთან ერთად შემწვარი ხახვი . წვენს დავუმატოთ ბაჰარი,ძირა,მარილი და დაჭრილი ქინძი,მწვანე წიწაკა,წამოვადუღოთ და  ცეცხლიდან გადმოვდგათ.

 

2+

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here