mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
5/5

ჩაშუშული იმერულად

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 კგ.ხბოს ხორცი(ბარკალი)

2 ს.კოვზი დაფქული კოწახური

1 დიდი ზომის ბროწეული

6 თავი ხახვი

1 თავი ნიორი

მარილი ,წიწაკა (დაღერღილი)გემოვნებით

მომზადების წესები:

ხბოს ხორცი დავჭრათ და ზეთში შევწვათ ტაფაზე. ხშირად ხის კოვზით ვურიოთ .

შემწვარ ხბოს ხორცს მოვაყაროთ  ხახვი( ნახევარ რგოლებად დაჭრილი) ,დავახუროთ ტაფას თავი და კარგად შევწვათ.კერძი  დაჭყლეტილი ნიორით,კოწახურით და მარილით შევკაზმოთ.ბოლოს მოვაყაროთ ბროწეული.

ხბოს ხორცის ცხელი კერძი გადავიტანოთ გახურებულ კეცზე.

 

წყარო: გურმანია 24,მაისი  2015წელი

 

 

 

2+

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here