ინგრედიენტები:
1 კგ.ხბოს ხორცი(ბარკალი)
2 ს.კოვზი დაფქული კოწახური
1 დიდი ზომის ბროწეული
6 თავი ხახვი
1 თავი ნიორი
მარილი ,წიწაკა (დაღერღილი)გემოვნებით
მომზადების წესები:
ხბოს ხორცი დავჭრათ და ზეთში შევწვათ ტაფაზე. ხშირად ხის კოვზით ვურიოთ .
შემწვარ ხბოს ხორცს მოვაყაროთ ხახვი( ნახევარ რგოლებად დაჭრილი) ,დავახუროთ ტაფას თავი და კარგად შევწვათ.კერძი დაჭყლეტილი ნიორით,კოწახურით და მარილით შევკაზმოთ.ბოლოს მოვაყაროთ ბროწეული.
ხბოს ხორცის ცხელი კერძი გადავიტანოთ გახურებულ კეცზე.
წყარო: გურმანია 24,მაისი 2015წელი
2+