ინგრედიენტები :
1 კურდღელი
100-10 გრ.კარაქი
5-6 ცალი პამიდორი
4-5 ცალი ხახვი
2-3 კბილი ნიორი
2 ს.კოვზი შაქარი
2 ს.კოვზი ტომატი
1 კონა ქინძი
რეჰანი
წიწაკა ,მარილი გემოვნებით
მომზადების წესები :
კურდღელი დავჭრათ.
წვრილად დაჭრილი ხახვი კარაქთან ერთად ქვაბში მოვთუშოთ,დავაყაროთ კურდღლის ხორცი,მოვთუშოთ.
შაქარი და ტომატი მოვთუშოთ ტაფაში.
ხორცს დავასხათ გახეხილი პამიდორი,ტომატ- პასტა და ვადუღოთ.
ხორცი, რომ მოიხარშება შევაზავოთ წვრილად დაჭრილი ნივრითა და მწვანილებით.ბოლოს გემოვნებით წიწაკა და მარილი დავუმატოთ.
1+