ინგრედიენტები :
1/2 თავი ხახვი
30 გრ. წითელი ბულგარული
30 გრ. მწვანე ბულგარული
50 გრ. ბადრიჯანი
200 გრ. პომიდორი გახეხილი
შავი პილპილი
მარილი
ორეგანო
ნიორი
150 გრ. სპაგეტი
მომზადების წესები :
ხახვი წვილად დავჭრათ , ზეთში მოვშუშოთ და წვრილად დაჭრილი წითელი , მწვანე ბულგარულები დაუმატოთ .
ბადრიჯანი გავფცქვნათ , ოთკუთხედებად დავჭრად ,ხახვს და ბულგარულს დავამატოთ, კარგად რომ ჩაიშუშება ,დავასხათ პომიდორი და ესეც კარგად მოვშუშოთ.
მარილი პილპილი, ორეგანო მოვაყაროთ.
სპაგეტი მარილიან წყალში მოვხარშოთ , გადავწუროთ და სოუსში ჩავყაროთ,კარგად ამოვურიოთ .ზევიდან შეგვიძლია, წვრილად დაჭრილო ოხრახუში მოვაყაროთ.
0