11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
5/5

მექსიკური თამალისი იმერულად

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ღორის ხორცის შიგთავსი:

500 გრ.მჭადის ფქვილი

200 მლ წყალი

200 გრ.ღორის ხორცი

50 გრ. ღორის ქონი

1/2 კონა ქინძი

2 კბილი ახალი ნიორი

2 გრ.დაღერღილი წიწაკა

2 გრ.ხმელი ქინძი

1 ცალი ლიმონი,ქინძი რეჰანი  გასაფორმებლად

მარილი,წიწაკა გემოვნებით

 

 მომზადების წესები:

მჭადის ფქვილით მოვზილოთ ცომი და დავყოთ გუნდებად.

კეცი კარგად გავახუროთ.

ღორის ხორცი და ქონი დავკეპოთ წვრილად.შევაზავოთ წვრილად დაჭრილი  ნიორით,მწვანილებით,სანელებლებით.

გახურებულ  კეცში ნეშო ჩავაფინოთ.პირველ ფენად მჭადის ცომის სქელი ფენა  მოვათავსოთ,შუაში ღორის შიგთავსი მოვაქციოთ და ბოლოს ისევ მჭადის ცომის თხელი ფენა

გადავანაწილოთ.ცომზე ზემოდან ნეშოს ფოთლები  დავალაგოთ , მეორე გახურებული კეცი დავახუროთ და გამოვაცხოთ ნაკვერცხალში.

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here