chanaxi
5/5

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

1 კგ.ცხვრის ხორცი

0,2 კგ.დუმა

1 კგ.ბადრიჯანი

0,8 კგ.კარტოფილი

1 კგ.პამიდორი

0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი

1 თავი ნიორი

რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

მარილი და პილპილი გეოვნებით

მომზადების წესები :

ცხვრის დუმა მოვშუშოთ ქოთანში

ამავე ცხიმში შევწვათ თავმოჭრილი ბადრიჯანი,,სოგრძეზე ოთხად გაჭრილი კარტოფილი და მთელმთელი პამიდორი.

წვრილად  დაჭრილი მწვანილები, ნიორი,  ხმელი ქინძი, მარილი და პილპილი შევურიოთ დუმას.

გულსართით ამოვავსოთ ბადრიჯანი და პამიდორი ისე,რომ მთლიანობა არ დავარღვიოთ.

ხახვი დავჭრათ.

ცხვრის ხორცი ცალკე შევწვათ.

ქოთანსი ფენებად ჩავაწყოთ ხორცი და ბოსტნეული შემდეგი ტანმიმდევრობით.ბადრიჯანი,ხორცი,დაჭრილი ხახვი,კატოფილი და ბოლო ფენა უნდა იყოს პამიდორი.

ფენებს შორის მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა.

რეცეპტის ავტორი ომარი გაბლიანი 

 

2+

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here