Без названия - 2019-11-23T100215.832
5/5

იხვის რიეტი( პაშტეტი )- ფრანგული სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

1 იხვი

1 ფორთოხალი

3 ტოტი ქონდარი

1 ჩ.კოვზი შავი დაფქული წიწაკა

2 ფოთოლი დაფნა

მარილი გემოვნებით

1,5 ს.კოვზი კონიაკი

 

მომზადების წესები :

იხვს მოვაშოროთ კანი და ცხიმი,დავჭრათ ძალიან წვრილად და ალუმინის ქვაბში ერთად ჩავყაროთ.კანი ცხიმში მოვშუშოთ. კანი ამოვიღოთ .

ცალკე ფორმაში ჩავდოთ იხვის ფეხები,ფრთები,კისერი,დავასხათ 250 მლ წყალი(ან ნახარში),ჩავდოთ დაფნის ფოთოლი,ქონდარის ტოტები,მოვასხათ კონიაკი,1/3 გამდნარი ცხიმი  ,გადავაფაროთ ფოლგა  და შევდოთ ღუმელში   1 საათი გამოსაცხობად.

 

იხვისგან მომზადებული კერძების  რეცეპტები.

მომზადებულ ხორცს მოვაშოროთ ძვლები,დავყოთ ბოჭკოებად,მოვასხათ დარჩენილი ცხიმის ნახევარი,მარილი და წიწაკა მოვაყაროთ, გადავანაწილოთ ფორმებში,კოვზით ჩავტკეპნოთ,ზემოდან მოვასხათ ცხიმი.

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here