Phalisosvekloj_Odzhahuri_e1bfde2eb3e5d674f58b66fe574be0.0
5/5

გამომცხვარი ჭარხლის წითელი მხალი – ქართული სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

500 გრ. წითელი მხალი

1 ჭიქა ნიგოზი

3 ჭარხალი

2 თავი ხახვი

6 კბილი ნიორი

1 დიდი კონა ქინძი

1 სუფრის კოვზი უცხო სუნელი

1 სუფირს კოვზი ყვითელი ყვავილი

ძმარი

მარილი

წიწაკა

მომზადების წესები :

ჭარხალი მოვხარშოთ,  გავფცქვნათ , საშუალო ზომის ფირფიტებად დავჭრათ,დავაწყოთ თუნუქის ფირფიტაზე და 10 -15 წუთი ჰაერღმელში შევწვათ.

წითელი მხალი  მდუღარე  მარილიან წყალში მოვხარშოთ,გავაგრილოთ და გავწუროთ.

ხახვი  ძალიან წვრილად დავჭრათ.

წითელი ფხალი, ქინძი ,ნიორი  და ნიგოზი გავატაროთ, შევურიოთ ძმარი,ხახვი,უცხო სუნელი,ყვითელი ყვავილი, ხელით ავზილოთ და მივცეთ სასურველი ფორმა.

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here