ინგრედიენტები :
90 გრ.შავი შოკოლადი
1 ს.კოვზი შაქრის პუდრა
70 გრ.33% ნაღები
1 ს.კოვზი კონიაკი
მომზადების წესები :
ნაღებში 80 გრადუსამდე გავაცხელოთ,არ შეიძლება ადუღება.
ცხელი ნაღები დავასხათ დატეხილი შოკოლადის ფილას .
შოკოლადი ნაღებში გადნება,კარგად მოვურიოთ და ოთახის ტემპერატურაზე დამდნარი კარაქი დავუმატოთ.
კარაქიც გადნება კრემში,მოვურიოთ და ბოლოს შევურიოთ კონიაკი.
კრემი შევდოთ მაცივარში რამოდენიმე საათი ან მთელი ღამით.
ცივი კრემი მიქსერით ავთქვიფოთ.
0