97_main
5/5

კულიჩი ქოქოსის ფანტელებით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

100 მლ.რძე

4 კვერცხი

100 გრ.კარაქი

3 ჭიქა ფქვილი

7 გრ.საფუარი

50 მლ.რომი ან კონიაკი

60-80 გრ.ქოქოსის ფანტელები

მწიკვი მარილი

მომზადების წესები :

თბილ რძეში გავსხნათ საფუარი, 100 გრ.ფქვილი და  1 ჩაის კოვზი შაქარი. თასს  გადავაფაროთ და თბილ ადგიზე გავაჩეროთ 40-50 წუთი.

გავადნოთ კარაქი და გავაგრილოთ.

კვერცხი წინასწარ გამოვიღოთ,ოთახის ტემპერატურაზე გავაჩეროთ და  ავთქვიფოთ.

ამოსულ ცომს შევურიოთ გამდნარი კარაქი, გათქვეფილი კვერცხი, შაქარი, დარჩენილი ფქვილი, მარილი, რომი და მოვზილოთ ცომი,გადავაფაროთ და გავაჩეროთ ასაფუებლად.

ამოსულ ცომს შევურიოთ ქოქოსის ფანტელები,გადავიტანოთ ფორმებში ( 1/2 შევავსოთ),ფორმაშიც დავაცადოთ რომ ამოვიდეს და 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში გამოვაცხოთ.

კულიჩს მოვაყაროთ შაქრის პუდრა ან გავაფორმოთ სურვილისამებრ.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here