9be588e426c4c134cd528a7e040935ee-300x199
5/5

პავლოვას დესერტი – ბეზეს ტორტი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

4-5 კვერცხის ცილა

2/3 ჭიქა შაქარი

1 შეკვრა შაქრიანი ვანილი

2  ს.კოვზი სახამებელი

1 ჩ.კოვზი ლიმონის წვენი

200 გრ.კენკრის მიქსი

 

კრემი:

250 მლ.35% ნაღები

1 ს.კოვზი შაქრის პუდრა

ვანილი

მომზადების წესები :

ღუმელი გავახუროთ 120 გრადუსზე.

კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ მყარ პიკამდე მიქსერით,შევათქვიფოთ ნელ-ნელა

შაქრის ფხვნილი,ვანილი და ლიმონის წვენი.

ღუმელის ტაფაზე დავაფინოთ ქაღალდი.დავხაზოთ წრე 22 სმ დიამეტრის.

კოვზით ბეზე წრეში გავანაწილოთ ,ნაპირები  ოდნავ მაღალი გავუკეთოთ და

გამოვაცხოთ 1-1,5 საათი.ბეზემ ფერი არ უნდა შეიცვალოს,გარედან კნატუნა და შიგნიდან ოდნავ ნოტიო უნდა იყოს.გამოცხობის შემდეგ დავტოვოთ გამორთულ ღუმელში  და ისე გავაგრილოთ.

ცივი ნაღები ავთქვიფოთ,შევათქვიფოთ შაქრის პუდრა,ვანილი.დესერტი ამოვავსოთ კრემით და ზემოდან მოვაყაროთ კენკრის მიქსი.

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here