ინგრედიენტები;
250 გრ.ნუში
1 ს.კოვზი შაქარი
20 გრ.ჟელატინი
50 მლ.ხილის წვენი
33% ნაღები 3 ს.კოვზი
1 ს.კოვზი კაკაო
მომზადების წესები :
ნუში მცირეოდენ წყალთან ერთად დავაბლენდეროთ.
ჟელატინს დავასხათ 100 მლ.წყალი და გავაჩეროთ 20 წუთი ასაფუებლად.
ნაღებს შევურიოთ ორთქლის აბაზანაზე გამდნარი ჟელატინი,დაბლენდერებული ნუში.
ბლომანჟე გავყოთ 3 ნაწილად.მეორე ნაწილს შევურიოთ ალუბლის ,ფორთოხლის ან მარწყვის წვენი,მესამეს კაკაო.
ჭიქეში ფენებად ჩავასხათ სხვადსხვა ფერის ბლომანჟე და შევდოთ მაცივარში 2 საათი.
ბლომანჟე მოვრთოთ სურვილისამებრ.
0