ინგრედიენტები :
400 გრ.ალუბალი
600 მლ.წყალი
150 გრ.შაქარი
20 გრ.ჟელატინი
მომზადების წესები :
ჟელატინს დავასხათ 100 მლ.გადადუღებული გრილი წყალი,
გავაჩეროთ 15-20 წუთი ასაფუებლად.
ალუბალი დავკურკოთ.ზოგიერთი დიასახლისი ალუბალს აბლენდერებს.
600 მლ წყალისა და შაქრისაგან მოვადუღოთ სიროფი,ჩავყაროთ დაკურკული ალუბალი,ვადუღოთ 5-10 წუთი,გაზი გამოვრთოთ და ჩავდოთ აფუებული ჟელატინი.კარგად მოვურიოთ,გადავიტანოთ
ფორმებში და შევინახოთ მაცივარში გასაგრილებლად.
0