7546dc70196cd764850e88b1e25e2741
5/5

ბისკვიტის რულეტი ალუბლით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

5 კვერცხი

200 გრ.შაქარი

200 გრ.ფქვილი

5 ს.კოვზი (75მლ. )მდუღარე წყალი

1/3 ჩ.კოვზი სოდა

შაქრიანი ვანილი

 

ფქვილი და ვანილი ერთმანეთში შევურიოთ.

ავთქვიფოთ 5 კვერცხი ,შემდეგ ულუფობით დავუამტოთ შაქარი.

გოგლიმოგლში ჩავასხათ ქაფქაფა წყალი და ვთქვიფოთ კვერცხის მოცულობაში გადიდებამდე და გათეთრებამდე, დავუმატოთ სოდა ლიმონის წვენით.

ამის შემდეგ ათქვეფილ კვერცხს ხელით შევურიოთ ფქვილი.

ღუმელის ტაფაზე დავაფინოთ ქაღალდი,წავუსვათ ცხიმი და დავასხათ ცომი.

ცომი გადავანაწილოთ თანაბრად ტაფაზე და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე 12 წუთი.

ცხელ ბისკვიტს მოვაცილოთ ქაღალდი,დავდოთ ტილოზე , გადავახვიოთ და ასე გავაგრილოთ.

რულეტს წავუსვათ ალუბლის,ჟოლოს ,მარწყვის ჯემი და გადავახვიოთ.ზემოდან მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here