u-751a55247b81e393b133a5f82b9694e0
5/5

ყველიანი ოლადები

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

300 მლ.მაწონი ან კეფირი

120 გრ.მაგარი ყველი

მწიკვი მარილი 180-200 გრ.ფქვილი

1/2 ჩაის კოვზი სოდა

1 სუფრის კოვზი შაქარი

მომზადების წესები :

ყველი გავხეხოთ.

მაწონში ჩავაროთ მარილი,შაქარი,სოდა და გავაჩეროთ 10 წუთი,რომ სოდამ იმოქმედოს და შემდეგ სევურიოთ ფქვილი.

ცომს დავუმატოთ გახეხილი ყველი.

გაცხელებულ ტაფაზე  დავასხათ ზეთი,სუფრის კოვზით დავსვათ ცომის ბურთები და შევწვათ ორივე მხრიდან.

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here