ინგრედიენტები :
300 მლ.მაწონი ან კეფირი
120 გრ.მაგარი ყველი
მწიკვი მარილი 180-200 გრ.ფქვილი
1/2 ჩაის კოვზი სოდა
1 სუფრის კოვზი შაქარი
მომზადების წესები :
ყველი გავხეხოთ.
მაწონში ჩავაროთ მარილი,შაქარი,სოდა და გავაჩეროთ 10 წუთი,რომ სოდამ იმოქმედოს და შემდეგ სევურიოთ ფქვილი.
ცომს დავუმატოთ გახეხილი ყველი.
გაცხელებულ ტაფაზე დავასხათ ზეთი,სუფრის კოვზით დავსვათ ცომის ბურთები და შევწვათ ორივე მხრიდან.
0