ინგრედიენტები :
350 გრ.გოგრა
35 გრ.არაჟანი
30 გრ.ბეკონი
90 გრ.ხახვი
50 გ.ფქვილი
1 კვერცხი
მარილი გემოვნებით
ზეთი შესაწვავად
მომზადების წესები :
გოგრა გავთალოთ.
გოგრა,ხახვი და ბეკონი ერთად დავაბლენდეროთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
პიურეს შევურიოთ კვერცხი ფქვილი,არაჟანი,მარილი.
ოლადების ( მაჭკატები ) 1 სუფრის კოვზი ცომი დავსვათ გაცხელებულ ზეთიან ტაფაზე და შევწვათ ორივე მხრიდან.
გოგრის მაჭკატები ( ოლადები ) ბეკონით მზად არის და მივირთვათ გემრიელად!
0