recipe_2516fa68-db06-4844-b00a-9144e2245400
5/5

ღვიძლის ბლინები

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები 10 ბლინისათვის :

300 გრ.ღვიძლი

2 კვერცხი

150 გრ.ფქვილი

250 მლ.წყალი

150 გრ.რძე

5 გრ.ფქვილი

20 გრ.ზეთი

250 გრ.ნაღების კარაქი

5 ტოტი კამა

140 მლ.არაჟანი

მომზადების წესები :

გარეცხილი ღვიძლი გავატაროთ ხორცსაკეპში და შემდეგ აუცილებლად დავაბლენდეროთ ხელის ბლენდერით.

ღვიძლში შევურიოთ კვერცხი,მარილი,წყალი,რძე და ფქვილი.

ტაფა კარგად გავაცხელოთ( 22სმ დიამეტრი). ცომს ამოვურიოთ.ტაფაზე ჯერ დავასხათ ცოტაოდენი მცენარეული ზეთი, შემდეგ კი ცენტრში ბლინების ცომი. ტაფა სხვადასხვა მიმართულებით დავხაროთ და ცომი თანაბრად გავანაწილოთ

ტაფის მთელ ზედაპირზე. ბლინები გამოვაცხოთ ორივე მხრიდან.

გულსართი;

ყველი ბრინზა, წვრილად დაჭრილი კამა და არაჟანი ბლენდერით შევურიოთ.

ბლინს წავუსვათ გულსართი ,გადავახვიოთ და დავჭრათ.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here