ინგრედიენტები :
24 -30 ცალი ბლინი 18 სმ დიამეტრის
ნაღების კრემი :
250 გრ.მასკარპონე
100 გრ.33% ნაღები
100 გრ.არაჟანი
75 გრ.შაქრის პუდრა
მარწყვის გულსართი:
მარწყვი 75 გრ
შაქარი 20 გრ
მომზადების წესები :
ცივი ნაღები ავთქვიფოთ მყარ პიკამდე.
მასკარპონეს ხელით შევურიოთ შაქარის პუდრა.დიდხანს და მიქსერით არ ვურიოთ ,რომ არ გათხელდეს.
მასკარპონეს შევურიოთ არაჟანი.
შემდეგ ათქვეფილი ნაღები და მასკარპონეს მასა ერთმანეთში ავურიოთ.
მარწყვი დავაბლენდეროთ და პიურეს შევურიოთ შაქარი.მოვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 5 წუთი
და შემდეგ გავატაროთ საცერში.პიურე გავაგრილოთ და შევურიოთ 3-4 სუფრის კოვზი ნაღების კრემი.
ავაწყოთ ტორტი.ბლინები დავაწყოთ ფენებად.ფენებს შორის წავუსვათ ნაღების კრემი.ყოველი 3-4 ფენის შემდეგ წავუსვათ მარწყვის კრემი.მოვიტოვოთ კრემი გვერდებზე და ზემოდან წასასმელად.
გავაფორმოთ სურვილის მიხედვით