maxresdefault (1)
5/5

ატმის ნატურალური წვენი – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

3კგ. ატამი

150 გრ  შაქარი  კილოგრამ  ატამზე

900 მლ.  წყალი  კილოგრამ ატამზე

მომზადების წესები :

ხილი გავრეცხოთ, კურკები გამოვუღოთ და ხორცსაკეპში გავატაროთ.

გატარებული ხილი გადავიტანოთ ქვაბში და მივიყვანოთ ადუღებამდე.

წყლისა და შაქრისაგან მოვადუღოთ სიროფი.

სიროფი გავატაროთ 2 ფენა მარლაში.

დარბილებული ხილის ფაფა გავატაროთ საცერში, ხელითაც გავხეხოთ დავუმატოთ  სიროფი და ვადუღოთ დაახლოებით 5-10  წუთი.

წვენი სუფთა  ქილებში ჩავასხათ ,დავახუროთ თავსახური,გავუკეთოთ სტერილიზაცია  და მოვხუფოთ.

ქილები გადმობრუნებული გავაციოთ.

 

 

1+

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here